Om os

Tømrer- og montagearbejde,
du kan bygge et hjem på

Vil du gerne skabe de perfekte rammer for dit byggeri – og sikre, at det kan holde til hverdagens udfordringer både inden- og udendørs?

Så har du brug for en dedikeret tømrer, du kan stole på, og som du trygt kan lægge alt dit tømrer-, snedker- og montagearbejde hos. Og vide, at det bliver leveret sådan, som I har aftalt det – både i forhold til kvalitet, tid og pris.

Vælger du Brandbyge Tømrer & Montage, får du tilmed en tømrer, som forstår, hvor vigtigt det er, at du har et hjem og nogle rammer om det, der giver dig og din familie det liv, som I drømmer om. Og som gerne går de ekstra skridt, der skal til, for at opfylde alle dine ønsker.

Bygget på stolte håndværks-traditioner

Hos Brandbyge Tømrer & Montage værner vi om de stolte håndværksmæssige traditioner inden for både tømrer- og snedkerfaget.

Når vi bygger noget, er det for, at det skal kunne holde.
Derfor gør vi os altid umage med alle vores arbejdsopgaver, gennemtænker dem, og finder frem til den løsning, som vi ved, holder bedst – og anvender de specifikationer på materialerne, som vi ved, også kan holde, selv om de bliver presset til det ekstreme.

Det er rart at vide, når stormen rusker i taget. Eller når ungerne har hele klassen med hjemme til børnefødselsdag.

Skal det holde, skal det være bygget af Brandbyge Tømrer & Montage.

Den pligtopfyldende tømrer på Fyn

Det er nemt at stille sig op og love en hel masse.
Men spørger du vores mange kunder, som vi har hjulpet med både store og små tømrer- og montageprojekter på Fyn, har de aldrig været i tvivl om, at de valgte den rigtige samarbejdspartner til deres byggeprojekt.

Hos Brandbyge Tømrer & Montage sætter vi en ære i at holde, det vi lover – og i kun at love det, som vi ved, at vi kan holde. Derfor sker det også, vi siger nej til en opgave, hvis den ikke passer til os.

For vi VIL være til at stole på, og være kendt som den mest pligtopfyldende tømrer på Fyn – og i resten af Region Syddanmark.

Derfor kan du trygt ringe til os. Vi er hverken smarte i en fart, eller dækker os ind under uforståelige håndværkervendinger og fagsprog, som vi godt ved, du højst sandsynligvis ikke forstår.
Hos os snakker vi dansk, og gør alt for, at du skal få den bedste oplevelse med os. Lige fra du får tilbuddet, mens vi udfører arbejdet, og til du om mange år stadig glæder dig over det arbejde, som vi har leveret.

Få et uforpligtende tilbud på dine boligdrømme.

Uanset hvilken tømrer- og snedkeropgaver du skal have løst, kan du få et godt og helt uforpligtende tilbud fra os. Og bare rolig. Vi skriver vores tilbud, så de er til at forstå, uden at du skal have en byggeteknisk uddannelse. Beskriv, hvad du drømmer om her. Så hører du fra os i løbet af kort tid!