Nybyg

Skal du have opført et nybyggeri, er der mange ting, der skal være på plads.

Alle former for nybyggeri

Nybyggeri kan være alt lige fra at skulle have opført en ny carport eller anden mindre bygning på grunden, over at skulle bygge til på den eksisterende bolig og til opførelsen af en helt ny bolig fra grunden.

Hver type af nybyggeri kræver sit særlige forarbejde lige fra indhentning af byggetilladelser – hvis det er nødvendigt – over projektering af arbejdet og til selve udførslen af det.
Hele vejen gennem byggeprojektet er det nødvendigt at være grundigt inde i tingene for at sikre, at alt bliver gjort korrekt, i den rigtige rækkefølge og i den absolut bedste kvalitet.

Det kræver stor faglig og byggeteknisk viden, hvis du skal være sikker på at stå med et nybyggeri, der kan stå mål med dine forventninger og den påtænkte anvendelse. Og som kan holde i mange år.

Kom sikkert i mål med dit nybyggeri

Derfor er det godt at have en erfaren fagmand med på sidelinjen, allerede fra du får ideen. Så er du sikker på, at du får truffet alle dine beslutninger omkring nybyggeriet på et solidt, fagligt funderet grundlag.

Hos Brandbyge Tømrer & Montage kan vi hjælpe dig hele vejen fra din første spæde ide, og til vi overdrager dig nøglerne til det færdige byggeri.

Vi står selv for alt tømrer- og montagearbejdet, og har et netværk af dygtige fagfolk, vi kan trække på, som kan stå for de dele af nybyggeriet, som vi ikke selv har de faglige kompetencer til at udføre.

Så med os som partner på dit nybyggeri kommer du aldrig til at stå alene eller være i vildrede, når der skal træffes vigtige beslutninger.
Det gør det nemmere for dig at bygge nyt, bygge til eller bygge om.

Få det nybyggeri, du altid har drømt om

Er det nu, du skal have udført det nybyggeri, du altid har drømt om?
Så tag fat i os allerede i dag ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Eller giv os et ring. Så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig, at vi kommer forbi, og
tager en snak om dit nybyggeri. Jo før vi tager snakken, jo hurtigere kan du komme i mål med dine byggedrømme.

Så kontakt os nu!

Vores referencer kan måske give dig inspiration?