Special opgaver

Står du med en opgave, der ikke lige lyder som noget, du normalt ville kunne få lavet hos en tømrer?
Eller skal du have monteret noget, som du almindeligvis heller ikke regner med, at en tømrer kan løse?
Så ring til os hos Brandbyge Tømrer & Montage.

Specialopgaverne er de mest spændende

Vi er altid friske på at give både et oplæg til løsningen af din specialopgave, og et tilbud på at udføre opgaven.
Ja, faktisk synes vi, at specialopgaverne oftest er de mest spændende at løse. For her får vi mulighed for at demonstrere vores store håndværksmæssige kunnen, og får prøvet noget nyt og anderledes i forhold til de traditionelle tømrer- og montageopgaver, som vi normalt løser i hverdagen.
Derfor er vi altid ekstra interesserede i at høre om alle former for specialopgaver.

Specialmaskiner

Udover vores kreative evner og håndværksmæssige baggrund råder vi også over et professionelt værksted med specialmaskiner til bearbejdning af træ.
Så har du brug for f.eks. nye fodpaneler, som er 100 % identiske med de gamle fodpaneler, du ikke kan købe i byggemarkedet længere. Så kan vi levere en præcis kopi. Eller har du brug for at få leveret træ eller lister skåret præcist i et bestemt smig, er det også noget, vi kan klare.
Vi kan også slibe og polere store bordplader og andre træstykker fuldstændig glatte og skinnende, ligesom vi erstatter alle former for trædele til døre, vinduer, skabe og så videre.

Få et tilbud på din specialopgave

Så står du med en specialopgave – stor eller lille – som du har brug for hjælp til? Så spørg os! Også selv om du ikke er sikker på, det overhovedet er noget, en tømrer normalt ville lave.
Når bare det du skal have bearbejdet, er lavet i træ – samt visse bløde kunst- og plastmaterialer – vil vi oftest kunne klare din opgave.
Så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden, eller giv os et ring. Så kan vi hurtigt svare dig på, om det er noget vi kan lave for dig. Og give dig en god pris på at få det gjort.

Vores referencer kan måske give dig inspiration?