Entreprise

Fra ide til nøglefærdigt projekt

Skal du have bygget om eller bygget nyt i stor stil? Og har du hverken lysten, tiden eller kompetencerne til at stå for dit byggeri selv?
Så lad Brandbyge Tømrer & Montage stå for hele byggeprojektet lige fra udarbejdelse af tegninger, projektering og projektledelse over indhentning af byggetilladelse og tilbud fra eventuelle underleverandører og til færdiggørelse, klarmelding og aflevering af det nøglefærdige byggeri.
Vi kan også bare stå for en del af dit byggeprojekt!

Byggeentrepriser i alle størrelser

Hos Brandbyge Tømrer & Montage kan vi håndtere entrepriser i alle størrelser lige fra fagentrepriser på tømrerarbejdet alene og til større entrepriser på tilbygninger, renoveringer og større ombygninger.

Fagentrepriser

Står du selv for projektledelse og administration – eller har et arkitekt- eller andet firma med byggeteknisk ekspertise til det – kan vi tage os af fagentreprisen på tømrerarbejdet til alt lige fra din carport, udestue eller vinduesudskiftning over en tagrenovering eller oplægning af et helt nyt tag, og til andre større eller mindre byggeprojekter inden for tømrerfaget.

Totalentrepriser

Vi kan også stå for at styre store del af eller hele dit byggeprojekt ved større entrepriser. F.eks. stå for opførelsen af hele din nye tilbygning, dit nye køkken eller dit nye badeværelse.

Her tager vi også ansvaret for projektledelsen, og sørger for at hyre de rette fagentrepriser ind til f.eks. at stå for murværk, afløb, vand og el, mens vi selv tager os af al tømrerarbejdet.

Få et tilbud på din entreprise

Så uanset, hvilken størrelse byggeprojekt du har, kan vi hjælpe dig hele vejen fra starten til færdigt projekt. Vi har et stort netværk, hvor vi kan finde alle de nødvendige eksperter inden for alt lige fra udarbejdelse af tegninger over indhentning af tilladelser og til den daglige projektledelse af hele byggeprojektet.
Så har du en idé, en drøm eller et behov, som du skal have bygget, er alt hvad du skal gøre at udfylde kontaktformularen her på siden. Eller give os et ring.

Så finder vi et tidspunkt, hvor det passer ind i din kalender, at vi kommer forbi, og ser nærmere på dit byggeprojekt.
Vi snakker og skriver dansk – både når vi taler om dit projekt, og sender dig et tilbud.
kontakt os i dag, så vi kan komme i gang!

Vores referencer kan måske give dig inspiration?