Tømrer og snedker

Skal du have bygget en ny carport eller garage? Eller måske en ny terrasse?
Eller skal du have monteret et nyt køkken, eller sat en eller flere nye skillevægge op i din bolig?

Det kan også være, at du har nogle gamle fodpaneler, som du ikke kan købe magen til i byggemarkedet, du gerne vil have udskiftet, de steder, hvor de er blevet dårlige. Eller skal du have slebet din køkkenbordplade ned, så den bliver flot igen og fri for mærker og ridser?
Det er alt sammen noget, vi kan hjælpe dig med hos Brandbyge Tømrer og Montage! Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Ingen opgaver er for små og ingen er for store.

Montage af køkken, skabe og skillevægge

Indendørs kan vi hjælpe med alt lige fra at få repareret eller erstattet bygningsdele i træ, som trænger til det, over at opsætte hele køkkener eller skabsvægge og til at bygge nye skillevægge i boligen.
Vi kan også lægge et nyt trægulv, eller reparere det gamle trægulv som har ligget i huset, lige siden det blev bygget. Eller udskifte de gamle 70’er lofter med mere moderne løsninger i enten træ eller kunststof.

Er børnene flyttet hjemmefra, kan vi enten slå deres værelser sammen, så I får et nyt større lokale, som I kan bruge til andre formål. Eller vi kan opdele stuen med en skillevæg, så der bliver plads til et ekstra børneværelse til den lille nye i familien.

Alt til udelivet

Udendørs kan vi hjælpe med alt lige fra opførelsen af et nyt skur eller en carport over bygning af en ny terrasse og til opsætning af en helt ny udestue eller et drivhus. Og skal der bygges et nyt træhegn eller opsættes et hegn med færdige elementer, er det også en opgave, vi kan løse.
Særligt udestuer og drivhuse har vi stor ekspertise i. Vi er certificerede montører for Willab Garden, og har derfor masser af løsningsforslag og muligheder, du kan vælge mellem.

Til-, om- og nybygninger

Vi kan også klare alt i til- om- og nybygninger. Så skal du have bygget til eller om, klarer vi alle former for tømrer-, snedker- og montagearbejde fra kælder til kvist. Og skal du have bygget nyt, kan vi hjælpe dig hele vejen fra ide og til det færdige byggeri står klar til ibrugtagning.

Alt i tømrer- og snedkeropgaver

Så uanset, hvad du skal have løst af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn og i Syddanmark, betaler det sig altid at få et godt tilbud fra Brandbyge Tømrer og Montage!
Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen herunder. Eller giv os et ring!
Så kan vi tage en snak om dit tømrer- og snedkerprojekt, og give dig et godt tilbud på solidt, ærligt og holdbart tømrer- og snedkerarbejde udført efter stolte danske håndværkstraditioner.

Vores referencer kan måske give dig inspiration?