Alt i tagopgaver

Taget er den mest udsatte bygningsdel på din bolig – og vil fortsat blive ved med at blive udfordret af stadig kraftigere storme og skybrud.

Derfor er det vigtigt, at dit tag er i orden. For går der først hul på taget, har vand og fugt frit spil til at komme ind i din bolig. Det giver hurtigt problemer med mug- og skimmelsvamp, og fører på sigt til alvorlige skader på både tagkonstruktionen og resten af boligens elementer.

Er der hul i taget, bliver det samtidig nemmere for vinden at få fat – og bliver vinden stærk nok, er taget hurtigt strippet for tagplader eller tegl.

Nyt tag – eller tagrenovering? Har du problemer med taget?

Så få det undersøgt af en fagmand. Vi kan give dig klar besked om, hvorvidt du kan nøjes med at få renoveret dit tag, eller der er brug for at få lagt helt nyt tag på din bolig.

Vi kan klare alt lige fra at renovere dele af taget eller tagkonstruktionen over at lægge nyt tag oven på dit gamle tag og til at lægge et helt nyt tag og en helt ny tagkonstruktion på din bolig.

Få mere lys til tagetagen

Skal taget udskiftes, eller skal du have helt nyt tag, kan vi samtidig også sætte f.eks. Velux-tagvinduer i. Så kan du få mere lys ind i værelserne på tagetagen.

Vi kan også opføre en eller flere karnapper, så du både får mere lys og mere plads. Bemærk: Udvides boligarealet i forbindelse med tagarbejdet, skal der søges byggetilladelse til projektet.

Nyt tag til nybyggeri

Har du bygget nyt eller bygget til, kan vi også hjælpe dig med at få lagt nyt tag på dit nybyggeri. Samt rådgive omkring valget af tagkonstruktion på nybyggeriet.

Vil du have et klassisk tag med rejsning, skal der et skråtag på nybygningen, eller går du efter et helt fladt tag – eventuelt med en tagterrasse på?

Skal der være tegl eller tagplader på taget, eller vil du hellere have et tag med tagpap?
Uanset dine ønsker til dit nye tag, kan vi hjælpe dig hele vejen fra ide og til færdigt tag.

Tal alt i tagopgaver med os

Så uanset om du har brug for at få renoveret dit tag, eller skal have lagt et helt nyt tag på din bolig, kan vi hjælpe.

Udfyld kontaktformularen nedenfor – eller giv os et ring. Så finder vi sammen frem til den bedste tagløsning til netop din bolig – og du får solidt håndværk og et tag, du kan glæde dig over i mange år fremover.

Vores referencer kan måske give dig inspiration?