Om- og tilbygninger

Få gjort dine boligdrømme til virkelighed

Er der brug for mere plads i din bolig. Eller kan den plads, I har, udnyttes på en bedre måde?
Så få gjort dine boligdrømme til virkelighed, og skabt det hjem, som passer perfekt til din familie.

Fra ide til færdig om- eller tilbygning

Uanset hvad du drømmer om for en om- eller tilbygning, kan vi hjælpe dig hos Brandbyge Tømrer og Montage.
Vi klarer lige så gerne opsætningen eller flytningen af en skillevæg, som vi står for opførelsen af en helt ny tilbygning til din nuværende bolig. Derved kan du skabe den plads, som du ikke kan finde i din bolig i dag.

Vi hjælper dig også gerne med at se mulighederne, eller kan omdanne den mørke loftetage til et nyt lyst opholdsrum med tagvinduer fra Velux, og sammenlægning af flere små værelser.

Ny udestue – den bedste investering i sommeren

Derudover kan vi også hjælpe med at bygge en ny udestue, eller sætte et nyt drivhus op på din grund. Vi er certificerede montører for svenske Willab Garden. De har et stor udvalg af løsninger, som gør det muligt at udnytte de lyse timer i døgnet endnu bedre uden hensyn til vejr og vind.
Udover at forlænge sommeren, kan en ny udestue eller et nyt drivhus også danne rammerne om de fester og sammenkomster, som du holder derhjemme. Eller blive dit nye hjemmekontor med en ekstra flot udsigt.

Udnyt håndværkerfradraget fra din om- eller tilbygning

Netop i disse år er det muligt at få et ekstraordinært stort håndværkerfradrag for timelønnen til dit om- eller tilbygningsprojekt.
Frem til og med 2026 er det således muligt at få et fradrag på op til 25.000 kroner for hver voksen person over 18 år i husstanden, som er med til at betale for din om- eller tilbygning. Fradraget skal dokumenteres i form af en faktura, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig. Det er den som standard, når du får udført dit byggeprojekt af os.
Få et godt tilbud på din om- eller tilbygning
Så skal du have bygget om eller bygget til på Fyn eller i resten af Syddanmark, betaler det sig altid at tage kontakt til os.
Bare udfyld kontaktformularen herunder, eller giv os et ring. Så aftaler vi, hvornår det passer dig, at vi kommer forbi og ser på dit byggeprojekt.
Så kan du få gjort dine boligdrømme til virkelighed!

Vores referencer kan måske give dig inspiration?