Willab Garden

Drømmer du at kunne nyde flere af de lyse timer tættere på naturen i læ for regn og vind? Eller om at skabe en grøn oase, du kan nyde på alle tider af året?
Så er en udestue eller et drivhus fra Willab Garden løsningen. Det kan bygges til på din bolig eller opføres som et selvstændigt byggeri der på din grund, hvor der er mest lys og den bedste udsigt.

Så kan du forlænge sommeren med flere måneder i hver ende af sæsonen, og nyde alle de solskinstimer, som du kan presse ud af en dansk vinter. Samt dyrke dine egen grøntsager, nyde eksotiske planter som ikke ville kunne overleve udendørs – eller som du ikke har plads til i stuen – og glædes over udsynet til himlen, naturen og dyrelivet hele året.

Certificeret montør for Willab Garden

Willab Garden er et svensk, familieejet firma, som har specialiseret sig i alt til udelivet lige fra haveredskaber, plantekasser og belysning over terrasser og til drivhuse og udestuer.

Alt sammen i høj, svensk kvalitet og et design, som passer perfekt ind i enhver dansk have.
Hos Brandbyge Tømrer & Montage er vi certificerede montører af Willab Garden udestuer og drivhuse. Det betyder, at du får en erfaren tømrermester til at stå for opførelsen af din udestue eller dit drivhus, som kender produktet helt ned i detaljen. Og kender alle de muligheder, som Willab Garden giver for at skabe de perfekte rammer omkring dit udeliv.

Kom nemt i mål med din nye udestue eller dit nye drivhus

Vi kan hjælpe dig hele vejen med din nye udestue eller dit nye drivhus, fra du får ideen, og til du står med det færdige byggeri.

Vi starter med at høre på dine ønsker, og tager dig så derfra gennem alle beslutningerne, lige fra hvor udestuen eller drivhuset skal opføres, over hvordan det skal se ud og hvilke funktioner det skal have, og til opførelsen af den færdige udestue eller drivhus.

Med os kommer du aldrig til at stå alene – og vores indgående kendskab til Willab Gardens forskellige byggeelementer og tilbehør til indretningen sikrer, at alt kommer til at overgå dine forventninger.

Tag det første skridt til at forlænge sommeren

Så tag allerede det første skridt i dag til at komme tættere på naturen, der hvor du bor. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herunder, eller give os et ring.

Så kontakter vi dig, og finder et tidspunkt, hvor det passer dig, at vi kommer forbi, og taler om dine drømme om at få opført en udestue eller et drivhus på din grund.
Kan du mærke solen og høre fuglene synge?

Vores referencer kan måske give dig inspiration?